Friday 20 March 2009

"in my dream i live it mighty good, i'm prince i'm a king i'm a warrior, and im doing things right, all the time" (Roberge M. 2004)

11 comments:

  1. "You're not the only one
    who's happy to go blind"

    Paul David Hewson

    ReplyDelete
  2. A nisam ochito ni jedini da se sheche u ove kasne sate:)) jeb'o vodu ba daj pivo jer ionako nishta ne znachi nishta u sjeni vjechnosti!

    ReplyDelete
  3. Zanese me ovaj citat od OAR, onako na prvu, i svidje mi se i dirnu me u srce i ja onda upro pa trazi, trazi, trazi tekst a na originalu ga nema pa tek na kraju nadjoh da je to live verzija iz 2004 (i podsjeti me to na one Jocketove nebuloze jer i on voli live mijenjati tekstove da zbuni raju shto je provodila mjesece prije koncerta shtrebajuchi uz omot albuma) al' me neshto onda uhvati, k'o grch u stomaku i ja se skonta!

    Daj bjezi bolan!

    Ko bi volio kroz chitav zhivot prolaziti i sve stvari ispravno raditi - joj pegle i dosade!

    I onda onako filozofski: A shta je ispravno? Okej, bez da se usudim pokushati odgovoriti na to - mozda najzavrnutije i najprefriganije - pitanje medju onim drugim takve sorte (npr shta je poenta zhivota? Chovjechanstva?) ja bih samo da zaokruzim sa sljedechom reflekcijom: Ja bih se iskreno zadovoljio kad bih barem nekad neshto uradio ispravno i onda da se to ponekad i ponovi jer smatram da bi to bilo dobro za samopouzdanje i unitrashnju harmoniju i da bi chovjek mogao da stane pred ogledalo i da kaze: "E, jesi faca! Ponosim se na tebe!" a sa samim tim bih automatski bio i zehru podnoshljiviji za okolinu.

    ReplyDelete
  4. hahaha chuj Paul David Hewson.
    :)) To isto ono kad skontash da se tvoj rock heroj ustvari ne zove Chez nego Chester ili da je Lemmy Killmister iz Motorheada bio editor shkolskog magazina.

    Geek More

    Check out 1:52

    ReplyDelete
  5. :)

    Josh samo da The Edge kaze da mu je pravo ime u stvari Ivica.

    ReplyDelete
  6. Eee, kad smo vech kod Airheadsa i idola evo jedna zagonetka:

    Who'd win a wrestling match, Lemmy or God?

    ReplyDelete
  7. Trick question :))



    Ooo sta je ovo? Novi "nebeski" look?

    ReplyDelete
  8. Sorry folks, broken link was repported from our dear falkeye friend Iggy. My bad! So let's just give it another shot, shall we? The question was:

    Who'd win in a wrestling match, Lemmy or God?

    ReplyDelete
  9. Okej sav sam se oznojio dok nisam ovo napravio!

    ReplyDelete
  10. A jeee, ovdje je pravo vruce.
    ...a i ja Pajdo, pet puta preznojo, dok sam ovo sve pohvato, skonto, povezo(kodovi su vam zajebani)...ovdije pravo przi.
    aj eto gledaj ovo kao mali intro, pa se vidimo opet... ovde :)

    32

    ReplyDelete